HomeAuthorsPosts by John Doe

Sample author name

Sample author description

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја Претходно, децата имаа и предавања на темата селектирање на орпад кои според директорката Ангеличкова биле ефикасни. Децата не ја криеа среќата што имаат активности во природа. На одбележувањето на овој ден...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од универзитетот во Луцерн Швајцарија споделија совети за успешно започнување на стартап бизнис. Освен сугестии младите претприемачи добија и бесплатна помош. Според професорот Цајер, студентите кои лани зеле учество се презадоволни. Гостин на настанот...
spot_img

Keep exploring

Sample post title 2

Sample post no 2 excerpt.

Sample post title 3

Sample post no 3 excerpt.

Sample post title 4

Sample post no 4 excerpt.

Sample post title 5

Sample post no 5 excerpt.

Sample post title 6

Sample post no 6 excerpt.

Sample post title 7

Sample post no 7 excerpt.

Sample post title 8

Sample post no 8 excerpt.

Sample post title 9

Sample post no 9 excerpt.

Sample post title 10

Sample post no 10 excerpt.

Sample post title 11

Sample post no 11 excerpt.

Sample post title 12

Sample post no 12 excerpt.

Sample post title 13

Sample post no 13 excerpt.

Latest articles

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...

Јорданов: Ќе се реши проблемот со слабиот притисок во населба Баби. Се гради нова водоводна линија

ЈП Исар започна изградбана на нова водоводна линија од филтерстаницата до населбата Баби со...