Забава

Игор Дамјанов актер, шоумен и господар на етерот во Бугарија од Виница

Игор Дамјанов е медиумски славна личност во Бугарија. Тој е актер, шоумен, стенд ап комичар, водител и едноставно омилено лице. Игор во себе има неверојатен талент, непосредност, харизма и медиумска привлечност на кои бугарската јавност речиси 20 години и се насладува. Како Игор Дамјанов од Виница...