HomeЕксклузивноЛихварски кредит за врат ги стега ад Македонски пошти

Лихварски кредит за врат ги стега ад Македонски пошти

Published on

Лихварски кредит за врат ги стега ад Македонски пошти, изјави денеска министерот за транспорт и врски Александар Николовски, потенциерајки го како еден од главните проблеми на ова ад.

Што во моментов се прави за решавање на проблемот?

 На ова, синдикалците од пошта со следниот коментар

Министерот Николовски има една цел,а таа е

Веќе подолг период со неколку предупредувачки штрајкови синдикалците од Македонски пошти укажаа на Владата за  виталните проблеми,како: ненавремената исплата на плата,недостатокот од човечки и материјални ресурси и потребата од реорганизација во работата, каде егзистенцијата ја обезбедуваат околу 2000 вработени.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицковски и Орбан договориле специјална  соработка помегу Македнија и Унгарија. СДСМ прашува Која е улогата на Груевски во кредитот

Христијан Мицковски и Виктор Орбан оговориле специјална  соработка помегу Македонија и Унгарија на  повеке...

Министерството за здравство ќе прогласи мораториум за некои специјализации,а најдобрите пет студенти од медицинските факултети ќе бидат вработени веднаш

Мораториум на Докторските специјализации најави денес министерот за здравство Арбен Таравари. Причините за ова се...

ВМРО ДПМНЕ :  Филипче останува во политиката за да се аболира од криминалот

Венко Филипче, новиот претседател на СДСМ и денес беше актуелен за ВМРО ДПМНЕ. Тие...