HomeМакедонијаМинималецот од 450 евра во првите 100 дена е неизвесен

Минималецот од 450 евра во првите 100 дена е неизвесен

Published on

Тајфун минал низ државата и таа е ограбена и уништена.За Минималецот од 450 евра во првите 100 владини денови ќе се разговара, изјави денес Премиерот Христијан Мицкоски.

Што ова значи.

Дали можеби Ребаланост ќе понуди зголемување на минималецот?

Оваа веќе јасна изјава на Премиерот Мицкоски кажува се, но, од Синдикатот велат дека ова барање останува.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицковски и Орбан договориле специјална  соработка помегу Македнија и Унгарија. СДСМ прашува Која е улогата на Груевски во кредитот

Христијан Мицковски и Виктор Орбан оговориле специјална  соработка помегу Македонија и Унгарија на  повеке...

Министерството за здравство ќе прогласи мораториум за некои специјализации,а најдобрите пет студенти од медицинските факултети ќе бидат вработени веднаш

Мораториум на Докторските специјализации најави денес министерот за здравство Арбен Таравари. Причините за ова се...

ВМРО ДПМНЕ :  Филипче останува во политиката за да се аболира од криминалот

Венко Филипче, новиот претседател на СДСМ и денес беше актуелен за ВМРО ДПМНЕ. Тие...