HomeМакедонијаИма ли смисла

Има ли смисла

Published on

Кога сопственикот ќе си ги собере каблите ?

Сноп од кабли висат небезбедно на бандера под паркингот кај Градскиот трговски центар. Минувачите ги одминуваат заобиколувајки ги за да избегнат ризик но тие во ваква состојба стојат предолго а нема ниту индиции кога би можеле да бидат средени . И ова нема смисла но по оваа јавна интервенција можеби одговорните и ќе си ја завршат работат.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...