HomeЕксклузивноКолосален дефект  утринава и преку денот без вода остави голем дел од...

Колосален дефект  утринава и преку денот без вода остави голем дел од Штип

Published on

Колосален дефект, пукање на глваната водоводна цевка која ги поврзува филтер станицата и препумпната станица,  утринава и преку денот без вода остави голем дел од Штип.

Екипи на Исар  интервенираа  во 5 часот, само половина час по дефектот и на его се работеше долго.

Овој дефект повторно потсетува на руинираниот водоводен систем  на Штип  кој интензивно ке треба да се менува.  Поради ова, невозможно е да се процени каде ке се случи   следната хаварија и колкави последици ке остави зад себе.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...