HomeЕксклузивноКрај на проблемите во Плуждино. За една година овде ќе може да...

Крај на проблемите во Плуждино. За една година овде ќе може да се живее, најави градоначалникот Јорданов

Published on

Викенд населбата плуждино ќе се урбанизира, најави денес градоначалникот на Штип Иван Јорданов.

За поврзување со водоводната мрежа неопходна е изграда на нов резервоар Мери која треба д започне наскоро.

Во моментов се работи и на документација за осветлување на населбата.

Која е временската рамка според Јорданов ?

Освен во Плуждино, градоначалникот најави и активности низ целата општина.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...