HomeМакедонијаНесовесно парќирање без “усул”

Несовесно парќирање без “усул”

Published on

Паркираното возило на место одбележано за возила на  лица со инвалидитет,ја налути јавноста. Недостатокот од сообраќајна етика и почитување на прописите е очигледен и се повторува безброј пати,реагираат граѓаните. Но за поединци ова сигурно не важи. Изговорот дека паркирањето е за само “5” минути,не држи велат граѓаните,апелирајки до надлежните да ги засилат контролите за тоа кој каде и како паркира.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицковски и Орбан договориле специјална  соработка помегу Македнија и Унгарија. СДСМ прашува Која е улогата на Груевски во кредитот

Христијан Мицковски и Виктор Орбан оговориле специјална  соработка помегу Македонија и Унгарија на  повеке...

Министерството за здравство ќе прогласи мораториум за некои специјализации,а најдобрите пет студенти од медицинските факултети ќе бидат вработени веднаш

Мораториум на Докторските специјализации најави денес министерот за здравство Арбен Таравари. Причините за ова се...

ВМРО ДПМНЕ :  Филипче останува во политиката за да се аболира од криминалот

Венко Филипче, новиот претседател на СДСМ и денес беше актуелен за ВМРО ДПМНЕ. Тие...