HomeМакедонијаМицкоски: Ќе ја имаме најуспешната Влада во последните 3 децении

Мицкоски: Ќе ја имаме најуспешната Влада во последните 3 децении

Published on

Идниот премиер Христијан Мицкоски денеска изрази оптимизам дека граѓаните од понеделник ќе ја имаат најуспешната Влада во последните 30 години.

Мицкоски е убеден дека ова ќе функционира успешно

Својот оптимизам, Мицкоски го поткрепува на четирите столба врз кои ќе функционира  владеачката коалиција: Борба против корупцијата, заштита на стандардот на граѓаните, успешна реализација на процесот на евро интеграциите на Македонија и децентрализацијата.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...