HomeШтипПостојано уништување на јавни чешми

Постојано уништување на јавни чешми

Published on

Секојдневнo ЈП “Исар” менува по неколку чешми наменети за јавна употреба. Млади мангупи ги кршат, оштетуваат, а некои се обидуваат и да си ги однесат дома. Резултатот е погубен за сите. Чешмите остануваат оштетни, вода за јавна употреба нема, а Исар ја плаќа сметката секојдневно.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Владата поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа на неколку категории граѓани и забрана за физичка активност на отворено

Владата на денешната седница поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа...

Што итно треба да се направи ако телото прегрее на високите температури

Неколку основни правила кои можат да спасат и живот  треба да се знаат кога...

ВМРО ДПМНЕ: Ако Филипче имаше морал тој во политиката немаше да се врати

Венко Филпче, претседателот на СДСМ, е човек без морал бидејки ако го имаше тој...