HomeМакедонијаВо реонот  Мирјанина црква ќе има мулти фунционален парк. Изградбата започна 

Во реонот  Мирјанина црква ќе има мулти фунционален парк. Изградбата започна 

Published on

Стартува изградбата на мулти функционален парк во реонот Мирјанина црква,а увид во градежните работи изврши градоначалникот Иван Јорданов. Каква ќе биде содржината на паркот?

Надзорот за неговата функционалност ќе ја има месното население.

Проектот е финансиран од УНДП и за помалку од еден месец, паркот ќе биде готов,најави Јорданов.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Оставил државно,за да работи на нива. Пченката на Добре од стрмучко Василево е најдобра на штипоските пазарни тезги

Добре Митев од струмичко Василево со години  е еден од најголемите одгледувачи на пченка.Тој...

Има (ли) смисла

Гест за респект од аптека ,, Хигија” Овој пример кој што денес е веројатно најдобриот...

Владата поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа на неколку категории граѓани и забрана за физичка активност на отворено

Владата на денешната седница поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа...