HomeМакедонијаТалат Џафери со мирна совест и чист образ ги одработил 100 дена...

Талат Џафери со мирна совест и чист образ ги одработил 100 дена како Премиер но не се изјасни дали е подготвен да оди во опозиција

Published on

Стоте дена во кои Талат Џафери беше  премиер на техничката влада за него се мирна совест и чист образ, изјави тој денес.

Изборите Џафери ги оцени како успешно завршено демократска мисија и со европски карактеристики.

Дали со оглед на изборниот резултат Џафери е подготвен да оди во опозицијата

Низата на несовесни возачи продолжува.

Низата на несовесни возачи продолжува. По вчерашниот еклакантен пример за нецивилизрано паркирање денес приказната за нашата некултура продолжува а локација е тротоарот на улицата Браќа Даневи кај некогашен Туш.

Таму тротоарот е себично узурпиран од двајца возачи кои на овој начин потврдуваат дека возачката некултура има сегашност и добра иднина.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицковски и Орбан договориле специјална  соработка помегу Македнија и Унгарија. СДСМ прашува Која е улогата на Груевски во кредитот

Христијан Мицковски и Виктор Орбан оговориле специјална  соработка помегу Македонија и Унгарија на  повеке...

Министерството за здравство ќе прогласи мораториум за некои специјализации,а најдобрите пет студенти од медицинските факултети ќе бидат вработени веднаш

Мораториум на Докторските специјализации најави денес министерот за здравство Арбен Таравари. Причините за ова се...

ВМРО ДПМНЕ :  Филипче останува во политиката за да се аболира од криминалот

Венко Филипче, новиот претседател на СДСМ и денес беше актуелен за ВМРО ДПМНЕ. Тие...