HomeМакедонијаВода му ја руши куќата од сите страни на Горан Велков од...

Вода му ја руши куќата од сите страни на Горан Велков од Ѕвегор. Во прашање е несаниран комунален проблем

Published on

Вода му ја руши куќата од сите страни на Горан Велоков од Ѕвегор. Во прашање е една година несаниран комунален проблем. Според Велков, доколку ситуацијата остане ваква, а водата продолжи да напаѓа проблемот за него ќе биде огромен.

Штетите според Велков се огромни, а има опасност и од рушење на куќата.

Велков веќе стапил во контакт со општина Делчево, но од таму му рекле дека тоа треба да го поправи изведувачот.

Сега Велков, се подготвува и за на суд.

Проблемот со изведувачите е присутен речиси во сите општини, бидејќи се погласни се информациите дека работат крајно непрофесионално и неоговорно.

Во Штип изведувачот мораше на неколку места да реизведува на свој трошок, а слично се случува и во други општини.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицковски и Орбан договориле специјална  соработка помегу Македнија и Унгарија. СДСМ прашува Која е улогата на Груевски во кредитот

Христијан Мицковски и Виктор Орбан оговориле специјална  соработка помегу Македонија и Унгарија на  повеке...

Министерството за здравство ќе прогласи мораториум за некои специјализации,а најдобрите пет студенти од медицинските факултети ќе бидат вработени веднаш

Мораториум на Докторските специјализации најави денес министерот за здравство Арбен Таравари. Причините за ова се...

ВМРО ДПМНЕ :  Филипче останува во политиката за да се аболира од криминалот

Венко Филипче, новиот претседател на СДСМ и денес беше актуелен за ВМРО ДПМНЕ. Тие...