HomeМакедонијаЈорданов: Ќе се реши проблемот со слабиот притисок во населба Баби. Се...

Јорданов: Ќе се реши проблемот со слабиот притисок во населба Баби. Се гради нова водоводна линија

Published on

ЈП Исар започна изградбана на нова водоводна линија од филтерстаницата до населбата Баби со која ќе се реши проблемот со слабиот притисок.

Важно за жителите е тоа што при евентуални дефекти населбата нема да останува без вода.

Паралелно се работи на решавање на проблемот со водоснабдувањето и во други населби.

Градоначалникот Јорданов потенцираше дека очекува целиот проект да биде завршен за два месеци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...