HomeМакедонијаСДСМ му поднесе кривична пријава на градоначалникот Иван Јорданов. Работел фушерајски и...

СДСМ му поднесе кривична пријава на градоначалникот Иван Јорданов. Работел фушерајски и неодговорно

Published on

СДСМ Штип му поднесе кривична пријава на градоначалникот Иван Јорданов, бидејќи работел фушерајски и неодговорно, а за дислоцирањето на цистерната за нафта од централното градско подрачје го прашаа.

На ова пресконференција, реакцијата на градоначалникот Јорданов е следната.

Според Јорданов, Казанџиска има обврска да одговори

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Владата поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа на неколку категории граѓани и забрана за физичка активност на отворено

Владата на денешната седница поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа...

Што итно треба да се направи ако телото прегрее на високите температури

Неколку основни правила кои можат да спасат и живот  треба да се знаат кога...

ВМРО ДПМНЕ: Ако Филипче имаше морал тој во политиката немаше да се врати

Венко Филпче, претседателот на СДСМ, е човек без морал бидејки ако го имаше тој...