HomeМакедонијаКовачки: Пробиштип заслужува повеќе

Ковачки: Пробиштип заслужува повеќе

Published on

Пробиштип заслужува повеќе и тој мора да излезе од летаргијата, констатираше денес кандидатот за пратеник и носител на лиситата во ИЕ 3 од ВМРО ДПМНЕ Драган Ковачки

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Започна одбележувањето на хоризонталната сигнализација во Штип

Безбедноста на пешаците и подобрата прегледност за учесниците во сообраќајот е причината, ЈП Стипион...

Денес е Петров ден или, православната црква го слави споменот на светите апостоли Петар и Павле, со кој се одбележува завршувањето на повеќедневните пости

Со утринска златоуста литургија денес штипјани го одбележуваат православниот празник Петровден, односно,црквата го слави...

Оставил државно,за да работи на нива. Пченката на Добре од стрмучко Василево е најдобра на штипоските пазарни тезги

Добре Митев од струмичко Василево со години  е еден од најголемите одгледувачи на пченка.Тој...