HomeМакедонијаПример за ново “урбано” однесување во Штип

Пример за ново “урбано” однесување во Штип

Published on

Вистински пример на урбано однесување понудија граѓани на Штип во близина на еден од централните паркови. Класичниот примитивизам освен лошата слика во едукативен ризик ги става и децата кои овде минуват убави моменти.

Уште од мали им се дава слика како треба да изгледа, одосно да не изгледа животната средина.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Владата поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа на неколку категории граѓани и забрана за физичка активност на отворено

Владата на денешната седница поради топлото време денес донесе препораки за ослободување од работа...

Што итно треба да се направи ако телото прегрее на високите температури

Неколку основни правила кои можат да спасат и живот  треба да се знаат кога...

ВМРО ДПМНЕ: Ако Филипче имаше морал тој во политиката немаше да се врати

Венко Филпче, претседателот на СДСМ, е човек без морал бидејки ако го имаше тој...