HomeМакедонијаСе е подготвено. За да не препишуваат ученците матура ќе полагаат во...

Се е подготвено. За да не препишуваат ученците матура ќе полагаат во сали, изјави денеска Државниот секретар за образование Билјана Казанџиска

Published on

Обезбедени се потребните поголеми простори за полагање на Државната матура, тврди денеска Државниот секретар за образование Билјана Казанџиска.

Која е целта од годинава матурата да се полага во поголем простор.

Во Штип годинава, државната матура ќе ја полагаат над 500 средношколци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...