HomeМакедонијаКовачевски: Вклученоста на граѓанскиот сектор во креирање на политиките е несомнено многу...

Ковачевски: Вклученоста на граѓанскиот сектор во креирање на политиките е несомнено многу важна

Published on

Вклученоста на Граѓанскиот сектор во креирање на политиките за иднина на државата е многу важна, истакна денеска по средбата со нив, претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски.

Граѓанскиот сектор е важен двигател во реализација на заложбата за европска Македонија, подвлече Ковачевски.

Европските перспективи и членството во ЕУ се заеднички цели со Граѓанскиот сектор истакна Бојан Маричиќ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...