HomeМакедонијаВМРО ДПМНЕ: Дали фирмата Тримакс ќе добие 800 илјади евра од ДУИ...

ВМРО ДПМНЕ: Дали фирмата Тримакс ќе добие 800 илјади евра од ДУИ и СДСМ на заминување

Published on

На само еден месец пред заминување од власт, ДУИ и СДС прават јавна набавка за дигитални учебници, рекоа денес на прес од ВМРО ДПМНЕ.

Академија за судии и јавни обвинители го крши изборниот законик со вработувања, алармираат од ВМРО ДПМНЕ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...