HomeМакедонијаИма ли смисла: Маестрален паркинг

Има ли смисла: Маестрален паркинг

Published on

Маестрален паркинг изведе тракторист во строгиот центар на Штип и тоа на пешачки премин. Вакви ситуации сеуште проаѓаат, што несовесните возачи дополнително ги стимулира да се однесуваат крајно примитивно.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...