HomeМакедонијаЛистите и коалицијата на СДСМ се дефинирани. Ковачевски не би гласал за...

Листите и коалицијата на СДСМ се дефинирани. Ковачевски не би гласал за разрешување на Ангелов

Published on

Листите и коалициите на СДСМ се веќе формирани и истите се одобрени од сите партиски тела, истакна денес претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски.

Во моментов се разговара за дополнителни меморандуми и декларации кои се базирани на вредности и тоа:

Во врска со напуштањето на коалицијата од некој политички партии Ковачевски со следниот став:

Кога станува збор за излегувањето и можното враќање во коалиција на Стојанче Ангелов, Ковачевски истакна.

На барањето на Мицкоски, да се отвори уставот и да се намалат бројот на пратениците, како и реорганизирање на министерствата Ковачевски рече.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...