HomeШтипЗапочна 2 фаза од поплочување на улиците во штипско Ново Село

Започна 2 фаза од поплочување на улиците во штипско Ново Село

Published on

Започна втората фаза од поплочување на улиците во штипско Ново Село со автентичен изглед.

Освен улиците, ќе се работи на уредување на фасадите на куќите.

Сите изведбени работи се планира да завршат за 4 месеци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...