HomeМакедонијаАко сте за одмор во Грција, плаќајте сега. Во јуни и јули,...

Ако сте за одмор во Грција, плаќајте сега. Во јуни и јули, цените ќе скокаат, препорачуваат туроператорите

Published on

Ако сте за одмор во Грција, плаќајте сега. Во јуни и јули, цените ке скокаат, препорачуваат туроператорите во пресрет на новата сезона.

Значи ли ова дека уплатата сега или во април ќе биде по лански цени?

Кои места се нудат за оваа сезона и колкава е разликата во цена сега или во јуни и јули?

Освен Грција, кои други држави годинава ќе бидат дестинација за нашите граѓани?

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...