HomeМакедонијаШтипските пензионери му порачаа на министерот Велковски. Домовите за стари лица и...

Штипските пензионери му порачаа на министерот Велковски. Домовите за стари лица и покачени пензии да е негов приоритет

Published on

Штипските пензионери на денешната средба со министерот Велковски беа конкретни. Повиски пензии,отворени старски домови,покривање на дупката во ФЗОМ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...