HomeМакедонијаКомунална инспекција 24 часа дневно го држи Широк Дол под опсада. Таму...

Комунална инспекција 24 часа дневно го држи Широк Дол под опсада. Таму шут и ѓубре фрлаат од 7 до 77 години, а Исар е немоќен

Published on

Комунална инспекција 24 часа дневно го држи Широк Дол под опсада. Таму шут и ѓубре фрлаат од 7 до 77 години.

Сепак, опсадите не се успешни, бидејќи се само пет дена во неделата.

Ова мисијата на Исар таму се да биде чисто ја прави многу тешка.

Дали ова значи дека комуналната инспекција ќе проработи и за викенд.

Од друга страна, голем број жители на оваа населба реагираат на комуналниот неред.

Широк Дол не е осамен велат од Исар, набројубајќи и други места.

Освен со ваквите проблеми комуналните инспектори се соочуваат и со други проблеми, а за дел од нив денес беа доставувани опомени.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...