HomeШтипЗапочна изградбата за поставување на подземни контејнери во Штип

Започна изградбата за поставување на подземни контејнери во Штип

Published on

Започна изградбата на подземните контејнери во Штип, најави денеска градоначалникот на Штип, Иван Јорданов.

Што ова ќе значи за комуналната слика на градот

Тенденцијата на општината не е само цењнтарот на градот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...