HomeМакедонијаГенерален протест на 4 април во Скопје најавија незадоволните пензионери

Генерален протест на 4 април во Скопје најавија незадоволните пензионери

Published on

Младен Илиевски,член на Управниот одбор на новоформираното Здружение на незадоцволни пензионери најави Генерален протест во Скопје на 4 април

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...