HomeШтипИма ли смисла: Чади како од топилница

Има ли смисла: Чади како од топилница

Published on

Граѓанска реакција на крајот од грејната сезона стигнува до ТВ Стар, а испратените фотографии кажуваат повеќе од сите зборови. Сепак, во реакцијата стои:

Сакам да пријавам проблем. Сењак во близина на Сремски фронт, од овој оџак се шири страшна смрдеа не се излегува надвор, од околу 14 часот па до доцните часови, не можеме ни алишта да простираме ни случајно. Погледнете ги само сликите каков чад излегува буквално не се дише загадува цел регион ! Како да живееме до топилница. Доволно го толериравме овој проблем куќата се наоѓа веднаш до спортската сала ”Јордан Мијалков” се надеваме на брзо решавање на проблемот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...