HomeШтипДве години узурпиран тротоар во Штип

Две години узурпиран тротоар во Штип

Published on

Веќе две години еден од најфреквентните градски тротоари во строгиот центар на Штип пред Стопанска Банка е узурпиран поради градежни активности. Минувањето оттаму е ризик, снаодливост и несакани ситуации за минувачите од двете страни кои кога ќе наидат еден на друг незнаат што со себе.

Оваа ситуација трае предолго и повеќе нема никаква смисла да се толерира.

Гледачи на Тв Стар се категорично упорни и бараат нивниот пешачки простор конечно да биде ослободен.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...