HomeМакедонијаПо 25 години, улиците во с. Горни Балван ќе добијат асфалт

По 25 години, улиците во с. Горни Балван ќе добијат асфалт

Published on

25 години, улиците во Горни Балван  ќе добијат асфалт, а малкумината жители конечно се задоволни. За почеток почна рехабилитацијата на главната улица.

Зошто е важна оваа улица за мештаните.

Освен чешмата, за горнобалванчани улицата  е важна и за ова.

Обновата на улицата е дел од проектот нови улици во три селски средини во општината.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...