HomeЗдравјеВо тек е промена на температурниот режим и појава на психичка и...

Во тек е промена на температурниот режим и појава на психичка и телесна демотивација. Како да се надмине ?

Published on

Во тек е голема температурна промена и појава на психичка и телесна демотивација уште попозната како Пролетен умор. Што значи ова?

Често, оваа појава може да се идентификува погрешно. Како да се препознае

дали е пролетен замор или некоја друга состојба?

Како во тој случај да се справиме со Пролетниот замор ?

Овие се клучните лекарски препораки за транзиција од еден во друг температурен режим но бидете одговорни и применете ги веднаш. Чист воздух и сонце сега има се повеке а тие организмот навистина ке го усрекат.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...