HomeШтипГрадоначалникот Јорданов најави реконструкција на над 50 улици и 30 тротоари. Денес...

Градоначалникот Јорданов најави реконструкција на над 50 улици и 30 тротоари. Денес започнаа активности на ул. Плачковички одреди

Published on

Градоначалникот на општина Штип, Иван Јорданов за годинава најави историски најголем број на реконструкции на улици и тротоарски површини.

Денес започнаа активности за реконструкција на тротоарските површини на ул. Плачковички одреди.

За оваа цел општината издвои околу 700 илјади денари.

Јорданов потенцираше дека со подобрувањето на временските услови ќе се зголеми и интензитетот на работата.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...