HomeМакедонијаЖелезна цевка потпрена на електричен кабел

Железна цевка потпрена на електричен кабел

Published on

Железна цевка потпрена на кабел кај малиот подвозник на улицата Партизанска, е вистинска опасност по безбедноста на случајните минувачи,но и за учесниците во сообраќајот, алармираат наши гледачи. Според испратените фотографии, јасно се гледа како тежината на цевката се повеќе го надвиснува кабелот кон земјата,а со тоа и можноста од несакани последици. Граѓаните бараат брзо одстранување на железната цевка, а со тоа, и одстранување на опасноста.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...