HomeМакедонијаВо Штип работи првата ординација која успешно лекува ноќна апнеа- ПЗУ “Аудитус”...

Во Штип работи првата ординација која успешно лекува ноќна апнеа- ПЗУ “Аудитус” Д-р Гацов

Published on

Апнеата или спиечка апнеа е сериозно нарушување кое доведува до престанок на дишењето во текот на ноќта. Овој проблем го имаат голем број луѓе без да знаат дека за неа има решение.

Што е ноќна апнеа ?

Кои се симптомите и последиците од ноќната апнеа?

Специјалистите разликуваат два типа на ноќна апнеа, централна и опструктивна

Досега доктор Гацов случаи со апнеа решил многу, па од тука сите граѓани кои имаат ваков проблем да се јават на преглед.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...