HomeМакедонијаИма ли смисла: Слика која еколошки згрозува

Има ли смисла: Слика која еколошки згрозува

Published on

За само неколку дена откако ЈП Исар направи генерално чистење на коритото на Отиња, сведочиме на скандалозно граѓанско однесување. Веројатно од ова има и потежок збор, бидејќи Има ли смисла е премалку за она што некои и го прават на природата и околината во центарот на Штип

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...