HomeМакедонијаСвети Николе годината ја заврши со 300.000 евра во плус

Свети Николе годината ја заврши со 300.000 евра во плус

Published on

На последната седница на Советот на општина Свети Николе, усвоена е завршната сметка на општината со 300.000 евра во плус.

Со 90 проценти реализирана програма, општина Свети Николе продолжува со исто темпо и нова градежна офанзива.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...