HomeМакедонијаАндоновски: Мора да се скратат бирократските процедури за згрижување и образование на...

Андоновски: Мора да се скратат бирократските процедури за згрижување и образование на децата

Published on

Мора да се скратат бирократските процедури за згрижување и образование на децата,изјави денес дополнителниот Министер за информатичко општество Стефан Андоновски во Штип.

Градоначалникот Иван Јорданов е дециден. Интензивно се работи на овој гролив проблем.

Конкретно решение објави директорот на ОУ Ванчо Прќе,Кокан Радев.

Денеска во употреба се дадени проширените простории за продолжен престој на 40 ученици до трето одделение во спомнатотото училиште.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...