HomeШтипЗаштитна ограда се поставува на неколку критични точки во Штип

Заштитна ограда се поставува на неколку критични точки во Штип

Published on

На повеќе критични позиции во Штип, се поставува заштитна опграда која досега беше голем ризик, пред се, за пешаците.

Паралелно се финализира и поставувањето на ограда на коритото на Отиња

Во контекст на безбедноста на граѓаните, на повеќе локации во градот,а особено пред колективните станбени згради, ЈП Стипион поставува железна заштитна ограда и ракофати на скалила,а, по барање на граѓаните.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...