HomeМакедонијаСилјановска е продолжена рака на Мицкоски, а Пендаровски политичар без став, се...

Силјановска е продолжена рака на Мицкоски, а Пендаровски политичар без став, се огласија на прес конференции од СДСМ и ВМРО – ДПМНЕ

Published on

Изборот пред граѓаните на претстојните претседателски избори е европска иднина со СДСМ и Пендаровски или враќање назад во изолација со Силјановска и ДПМНЕ, рекоа денес на прес од СДСМ.

Пендаровски е политичар без став, прво тврдеше дека менувањето на Уставот е  мешање во внатрешните работи, за потоа да се согласи и да е сосема во ред со тоа, сето ова беше кажано на прес од ВМРО – ДПМНЕ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...