HomeШтипСе реконстурираат тротоарските површини на Еврејска во Штип

Се реконстурираат тротоарските површини на Еврејска во Штип

Published on

Од денес започна реконструкцијата на тротоарските површини на улицата Еврејска во Штип.

Во меѓувреме, градоначалникот Јорданов најави и следни градежни активности во населбите Бело брдо и Леваци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...