HomeШтипСДСМ Штип и градоначалникот Јорданов и денес се во политички клинч. Си...

СДСМ Штип и градоначалникот Јорданов и денес се во политички клинч. Си разменуваат се потешки удари

Published on

Прес конференција на тема наводни злоупотреби со нафта за греење одржа СДСМ Штип , а главен за отстрел повторно им е  градоначалникот Иван Јорданов

На веќе третата рунда обвинувања на истата тема,  за наводните малверзации со нафта Јорданов денес одговори иронично повикувајќи се на несериозост, истрошеност и манипулации од страна на СДСМ

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...