HomeШтипВитаминско минерален старус на штипските пензионери денес им се мереше бесплатно

Витаминско минерален старус на штипските пензионери денес им се мереше бесплатно

Published on

Витаминско минерален статус на штипските пензионери денес им се мереше бесплатно во просториите на Здружението на пензионери. Пензионерите, со оглед на возраста за резултатите беа исклучително љубопитни.

Дали оваа популација редовно оди на прегледи или инцидентно како во случајов денес се прават основните тестови.

Денешните прегледи ги спроведуваа Зегин.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...