HomeМакедонијаПешачкиот премин избор број еден за паркирање

Пешачкиот премин избор број еден за паркирање

Published on

Додека паркинг место стои празно, пешачкиот премин е избор број еден за возач од Штип. Непрописното и неодговорно возење и паркирање во Штип полека, но сигурно станува секојдневие, а во реалноста ваквите примери навистина немаат смисла.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...