HomeМакедонијаТошковски: 100.000 граѓани се во ризик  да останат без гласачко право поради...

Тошковски: 100.000 граѓани се во ризик  да останат без гласачко право поради несериозноста на техничкиот премиер и пратениците од власта

Published on

100.000 граѓани се во ризик  да останат без гласачко право поради несериозноста на техничкиот  премиер и  пратениците од власта, изјави денес технилкиот министер за внатершни работи Панче Тошковски кометирајќи ја изјавата на Џафери дека до изборите има уште 50 дена.

Според  Тошковски, она што треба премиерот  и останатите добронамерници да го направат   е следното.

Техничкиот минситер за внатрешни  изјави дека се згоемува ројот на фотографирани  за пасош   но и де се решава прпблемот со подигање на веке  изготвените пасоши.

https://www.youtube.com/watch?v=Ban1d3uetec 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...