HomeМакедонијаСо старите пасоши кои немаат изминат рок може да се гласа потврди...

Со старите пасоши кои немаат изминат рок може да се гласа потврди Димитар Ковачевски

Published on

Со старите пасоши кои немаат изминат рок може да се гласа потврди денес бившиот Премиер, Димитар Ковачевски објаснувајки.

Во истиот контекст вчера можност за гласање со документите без Северна, но, со валиден рок на важење побара и Претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски.

Пасошите како проблем со кои професионално се сочуваат транспортерите се решава, потврди денес Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски,одговарајки на прашањето Што е со таканаречената брза лента за издавање пасоши на професионалните возачи.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...