HomeШтипСоголен кабел под напон на тротоар

Соголен кабел под напон на тротоар

Published on

Соголен кабел под напон, веќе подолго време е наоѓа во строгиот центар на Штип, во близина на згрдата Кубус, реагираат наши гледачи. Истиот е доста оштетен и стравот кај граѓаните е оправдан,. Бараат од надлежните под итно да се дислоцира.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...