HomeМакедонијаБрашното и зејтинот не се многу покачени изјави доскорешната министерка Тренчевска. Огин...

Брашното и зејтинот не се многу покачени изјави доскорешната министерка Тренчевска. Огин се ,велат од Синдикатот

Published on

Брашното и маслото за јадење од 2017 па досега не се многу покачени, изјави доскорешната министерка Јованка Тренечевска во емисјата Што мисли народот на ТВ Стар, анализирајки ги цените и растот на платите.

За синдикатот ваквата споредба не е добра, од следните причини.

Од ССМ ја подсетуваат Тренчевска што се во мегувреме енормно поскапело и зошто животмниот стандрад е понизок од кога било.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...