HomeШтипIN MEMORIAM Драган Михајлов

IN MEMORIAM Драган Михајлов

Published on

На 75 годишна возраст во Штип почина Драган Михјалов- Четникот. Михајлов долги години беше генерален  директотр на некогашнот ЗИК ЦРвена Звезда и како успешен раководител постигнуваше врвни резултати.

Михајлов останува во сеќавање и како успешен спортски работник. Беше претседател на ФК Брегалница и БК Балканец со кого освои четири титули.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...