HomeМакедонијаНа 100 метри од куќата на беровскиот градоначалник Ѕвонко Пекевски има привантна...

На 100 метри од куќата на беровскиот градоначалник Ѕвонко Пекевски има привантна депонија која расте,а тој не ја гледа

Published on

На 100 метри од куќата на беровскиот градоначалник Ѕвонко Пекевски, има привантна депонија која расте,а тој не ја гледа, реагираат граѓани засегнати од состојбата.

За воопшто непристојната глетка, нашите соговорници реагирале и писмено на што добиле одговор дека проблемот ќе се реши.

Инспекторот за животна средина од општина Берово Катерина Михајловски го потврди случајот денеска го потврди случајот и за ТВ Стар објасни кога и како проблемот ќе се реши

Освен лошата комунална глетка уште поважно е решавањето на проблемот со лицето кое живее во оваа куќа и е со нарушено психичко здравје. Како ќе се реши ова

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...